Hydro Force Mirovia Pro opblaasboot

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
65049
€ 849,00

Wilt u met meer mensen het water op? En daar vervolgens comfortabel kunnen varen of ronddobberen? De Mirovia pro is een veelzijdige sportboot die u geheel naar uw eigen wensen kunt aanpassen, en die ruim genoeg is voor maar liefst 4 volwassenen en 1 kind.

Direct leverbaar
Direct leverbaar
Productinformatie

Algemeen

Het ontwerp van de Mirovia Pro garandeert stabiliteit, comfort en veelzijdigheid. De opblaasbare bodem van de Mirovia Pro is niet alleen gevuld met lucht, maar ook met duizenden vezels die de boven- en onderkant met elkaar verbinden. Deze zogenaamde 'dropstitch' constructie is oersterk en combineert extreme stevigheid met een verbazingwekkend licht gewicht. Het resultaat: een zeer sterke bodem, waardoor u zich comfortabel in de boot kunt bewegen. Zowel de opblaasbare kiel als de 3 aparte luchtkamers verhogen het drijfvermogen en maken de boot stabiel en goed te besturen, ook bij hogere snelheden.

De bankjes kunt u makkelijk in de boot monteren, of juist weggelaten. Zo kunt u de boot aanpassen naar gelang u meer mensen of juist meer spullen wilt meenemen. U kunt ervoor kiezen om te roeien met de meegeleverde roeispanen of juist te varen met een buitenboordmotor (niet inbegrepen). Deze is dankzij de ingebouwde motorsteun eenvoudig achterop te zetten. In de boot zit tevens een bevestigingsriem om bijvoorbeeld de benzinetank voor uw motor mee vast te zetten.

Qua materiaal en veiligheid is dit ook een topper in zijn klasse. Het materiaal is zo sterk dan het nauwelijks lek kan gaan en de stootlijst rondom de gehele boot zorgt nog eens voor extra bescherming bij botsingen en wrijving. Mocht er dan toch onverhoopt een lek in de boot ontstaan dan zorgen de afgesloten luchtkamers ervoor dat u alsnog veilig en droog de kant kunt bereiken. Langs beide zijkanten zit tevens een veiligheidskoord waar u zich goed aan vast kunt houden.


Kenmerken

Hydro Force 4-1 personenCapaciteit: 4 volwassenen, 1 kind
De boot is geschikt voor maximaal vier volwassenen en 1 kind, en kan een belasting van 650 kg aan.


Hydro Force TriTechTriTech Materiaal

De boot is gemaakt van superieur 3-laags materiaal: een sterke polyester gaas-kern tussen twee lagen gelamineerd PVC. Dit materiaal kan extreme omstandigheden aan en is bestand tegen zeewater, UV-straling, benzine, olie en scherpe objecten.


Hydro Force 15pkElektrisch varen

De boot is uitermate geschikt om elektrisch mee te varen, en kan een motor van 15pk (11,2 kW) aan. Deze boot heeft een ingebouwde motorsteun achterop waar u eenvoudig de motor (niet inbegrepen) op kunt monteren.


Hydro Force handvatHandvaten

De opblaasboot heeft aan beide zijden een handvat, waaraan u de boot gemakkelijk kunt oppakken en meedragen.


Hydro Force sleepoogSleepogen

Aan de boeg zitten 3 stalen sleepogen gemonteerd om eventueel een sleeptouw aan vast te maken. Deze boot wordt geleverd met een 10 meter lang sleeptouw.


Pomp en peddels

Inclusief

- 1 paar aluminium peddels (1,62 m)
- Sleeptouw (10 m)
- Air Hammer® handpomp
- Manometer
- Reparatiesetje
- Draagtas


Over Hydro Force®

Hydro Force logo

Hydro Force is de watersportcollectie van Bestway. Hydro Force is jaren geleden geïntroduceerd met als doel watersporten voor iedereen toegankelijk te maken. En dat is gelukt. Met hun opblaasbare boten maakt Hydro Force watersport leuker, makkelijker én haalbaar voor iedereen. Door hun brede assortiment, en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding, is er voor elk type waterliefhebber iets te vinden.

Specificaties
Meer informatie
SKU65049
Kleur van het productWit
MerkHydro Force
ModelMirovia Pro
Afmetingen (LxBxH)330 x 162 x 44 cm
Capaciteit (personen)4 volwassenen, 1 kind
Gewicht56,6 kg
Maximale belasting640 kg
Garantie2 jaar
reviews