Hydro Force Caspian opblaasboot

Vandaag besteld, morgen in huis!
SKU
65046-2018
Aanbiedingsprijs € 475,00 Normale prijs € 550,00

De Hydro Force Caspian geeft u de real-boat experience. Oftewel, u heeft het gevoel dat u in een echte boot zit. Maar wel in eentje die zo in de kofferbak van uw auto past, en die u overal mee naar toe kunt nemen. U blaast hem snel op, en na gebruik is hij zo weer leeg en ingepakt. Dus of u nu op vakantie bent of een dagje gaat vissen, deze boot is geschikt voor allerlei wateravonturen.

Direct leverbaar
Productinformatie

Algemeen

De Hydro Force Caspian bestaat uit 2 luchtkamers en heeft een vloerbodem van lichtgewicht, maar zeer bestendig multiplex. Deze vloerbodem is op- en uit te rollen, dit maakt het opblazen van de boot, en het inpakken naderhand, zeer makkelijk. Aan de buitenkant van de boot zit een extra sterke stootlijst om de boot te beschermen bij botsingen of wrijving.

Dankzij verschillende luchtventielen is de boot snel opgeblazen. Nadien loopt hij ook weer snel leeg en is dus zo weer ingepakt. De boot is tevens voorzien van een ingebouwde afvoer. Hierlangs kan het overtollig water van binnenin de boot weglopen, zonder dat u de boot helemaal moet optillen en omdraaien.

De boot wordt geleverd met twee roeispanen die worden bevestigd in de speciale roeidollen waardoor ze in alle richtingen te gebruiken zijn. Dit maakt het navigeren een stuk makkelijker. De roeispanen kunt u ook vastklikken op de zijkant van de boot, handig wanneer u lekker wilt ronddobberen. Na gebruik zijn de roeispanen uit elkaar te halen, waardoor ze compacter in te pakken zijn. Aan de zijkant van de boot zit ook een veiligheidskoord om u aan vast te houden.

Van de Hydro Force Caspian boot is een uitgebreide handleiding beschikbaar. De handleiding wordt meegeleverd met de boot, maar is ook online verkrijgbaar. Klik hier om de handleiding te downloaden.


Kenmerken

Hydro Force 2 personenCapaciteit: 2 personen
De boot is geschikt voor twee volwassenen, en kan een belasting van 258 kg aan.


Hydro Force TriTechTriTech Materiaal

De boot is gemaakt van superieur 3-laags materiaal: een sterke polyester gaas-kern tussen twee lagen gelamineerd PVC. Dit materiaal kan extreme omstandigheden aan en is bestand tegen zeewater, UV-straling, benzine, olie en scherpe objecten.


Hydro Force 3pkElektrisch varen

De boot is uitermate geschikt om elektrisch mee te varen, en kan een motor van 3pk (2,25 kW) aan. Deze boot heeft een ingebouwde motorsteun achterop waar u eenvoudig de motor (niet inbegrepen) op kunt monteren.


Hydro Force sleepoogSleepogen

Aan de boeg zit een stalen sleepogen gemonteerd om eventueel een sleeptouw aan vast te maken. Deze boot wordt geleverd met een 10 meter lang sleeptouw.


Pomp en peddels

Inclusief

- 1 paar aluminium peddels (1,45 m)
- Sleeptouw (10 m)
- Air Hammer® handpomp
- Manometer
- Reparatiesetje


Over Hydro Force®

Hydro Force logo

Hydro Force is de watersportcollectie van Bestway. Hydro Force is jaren geleden geïntroduceerd met als doel watersporten voor iedereen toegankelijk te maken. En dat is gelukt. Met hun opblaasbare boten maakt Hydro Force watersport leuker, makkelijker én haalbaar voor iedereen. Door hun brede assortiment, en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding, is er voor elk type waterliefhebber iets te vinden.

Specificaties
Meer informatie
SKU 65046-2018
Materiaal product TriTech (PVC)
Merk Hydro Force
Model Caspian
Afmetingen (LxBxH) 230 x 130 x 33 cm
Capaciteit (personen) 2 volwassenen
Gewicht 25 kg
Maximale belasting 258 kg
Verpakkingsmaat 58 x 96 x 31 cm
Garantie 2 jaar
Reviews